Πότε πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα Wedding Planner;

Καταρχάς το άγχος δε βοήθησε κανέναν και ιδιαίτερα καμία νύφη. Οι προετοιμασίες ενός γάμου μπορούν να ξεκινήσουν 12 μήνες πριν αλλά όλα μπορείς να τα προλάβεις ακόμη και μέσα σε ένα εξάμηνο. Απλά θα σας συμβουλεύαμε, πως πρέπει σιγά σιγά να οργανώνεστε και τουλάχιστον να κανονίσετε τα πρώτα και κάπως πιο δύσκολα.

Δηλαδή, καλό θα ήταν μέσα στις επόμενες ημέρες να αποφασίσετε με τον αρραβωνιαστικό σου την ακριβής ημερομηνία, τον τόπο που θα διεξαχθεί ο γάμος και την ώρα. Επισκεφθείτε την εκκλησία που θέλετε και κλείστε την ώρα και την ημερομηνία. Κάπου εκεί, μόλις κλείσετε την ημερομηνία του γάμου σας και για να έχετε όλο το χρονικό περιθώριο και εσεις αλλά και η wedding planner να κάνετε τις απαραίτητες συναντήσεις και να οργανώσετε το γάμο που ονειρεύεστε, τότε βάλτε στο πρόγραμμα σας το ραντεβού σας με την wedding planner.

Θα σας προτείνω ιδέες για το γάμο σας, θα σας καθοδηγήσω και μπορώ να αναλάβω είτε όλη την οργάνωση του γάμου και της δεξίωσής σας, ή μόνο ένα μέρος αυτής. Άλλωστε μια wedding planner έχει γνώση της αγοράς και συνεργάζεται με άλλους επαγγελματίες του γάμου , μπορεί να σας προτείνει αυτούς που θεωρεί τους πιο κατάλληλους βάσει του budget σας αλλά και της αισθητικής και του στυλ του γάμου σας, γι αυτο λοιπόν επειδή εμπλέκονται και άλλοι επαγγελματιες- συνεργάτες, καλό θα ήταν να εχετε το περιθώριο επιλογών και των υπόλοιπων επαγγελματιών κοντά στο στυλ σας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *