Πολλές φορές ο γάμος είναι μια διαδικασία πολλών μηνών που προϋποθέτει καλή οργάνωση, όχι άγχος και σίγουρα καλή διάθεση, μεράκι από τη πλευρά μας και όρεξη για νέες και φρέσκες ιδέες, γλέντια που θα «ξεκουράσουν τους καλεσμένους σας», θα τους δροσίσουν κ θα δικαιώσουν κι εσάς για τις επιλογές σας!

Η διοργάνωση γάμου είναι μια πολύ σημαντική επιλογή που εν πολλοίς θα κρίνει το αποτέλεσμα και το πώς θα περάσουν στον γάμο οι καλεσμένοι σας.

Εμπιστευτείτε την μεγάλη εμπειρία και την πάντα καλή διάθεση του Wedding Fairytales για έναν ξεχωριστό γάμο. Οι κατάλληλες ιδέες βάσει όσων ταιριάζουν και όσων έχετε φανταστεί για το γάμο σας μαζί με τον ολοκληρωμένο συντονισμό θα φέρουν το τέλειο αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να απολαύσετε την ημέρα του γάμου σας και να κρατήσετε τις πιο υπέροχες αναμνήσεις.

Μοιραστείτε μαζί μας τι ονειρεύεστε για αυτή την μοναδική ημέρα και θα αναζητήσουμε για εσάς τον τέλειο χώρο, την σωστή διακόσμηση, τις πιο νόστιμες γεύσεις λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις σας και το budget σας.

Μπομπονιέρες και ευχολόγια γάμου στο στυλ και στα χρώματα που θα επιλέξετε ή θα εμπνευστείτε μέσα από τις ιδέες μας. Ανθοστολισμός που θα πλαισιώνει το υπέροχο σκηνικό του γάμου σας, σε έναν χώρο όπως ακριβώς τον ονειρεύεστε. Θα σχεδιάσουμε ένα γάμο που αντιπροσωπεύει τη μοναδικότητα σας.

Portfolio