Η Wedding Fairytales είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλη την Πελοπόννησο και σε νησιά γύρω από αυτήν. Με μια πορεία 10 χρόνων στο χώρο των events, η εμπειρία μας, η συνεχής αναζήτηση και εξέλιξη, η συνέπειά μας, η οργάνωσή μας είναι τα συστατικά εκείνα που μας κάνουν να χτίζουμε μια γέφυρα επικοινωνίας με τους πελάτες μας, αποπνέοντας προς εκείνους απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά για άψογο αποτέλεσμα.

Η Έλενα Κάββουρα είναι η δημιουργός και εμπνευστής της Wedding Fairytales. Ξεκίνησε από το πάθος της για τη λεπτομέρεια,την υψηλή αισθητική και την καλλιτεχνική της διάθεση, το «παραμυθένιο».

Στόχος της, να ξεπερνάει πάντα τις προσδοκίες των ζευγαριών και να δημιουργεί γάμους με προσωπικότητα,ιδιαιτερότητα, tailor made events.

Η αφοσιωμένη ταλαντούχα ομάδα μας, ο επαγγελματισμός μας μαζί με την ακούραστη έμπνευσή μας και τους εξαιρετικούς συνεργάτες μας, καθιστούν για εμάς την οργάνωση εκδηλώσεων αξέχαστων σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η αγάπη στη ζωή μας είναι ο σκοπός, η ζωή όμως είναι το ταξίδι. Ελάτε λοιπόν…..να το ομορφύνουμε δημιουργώντας στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σας…