Όταν έρθει η ώρα για να ξεκινήσετε τις προετοιμασίες του γάμου σας, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σκεφτείτε είναι φυσικά ο στολισμός και κατά συνέπεια τα λουλούδια του γάμου σας! Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα λουλούδια θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τόσο τις χρωματικές επιλογές του γάμου σας όσο και το γενικότερο ύφος και στυλ εκείνης της ημέρας.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να επιλέξετε μαζί μας τα λουλούδια του γάμου σας! Ως ανθοδέτρια και συγχρόνως wedding planner μπορώ να σας κατατοπίσω δημιουργώντας συνθέσεις λουλουδιών που θα κατάφερουν να μεταμορφώσουν το χώρο του γάμου σας, κάνοντας τον να δείχνει ακόμα πιο παραμυθένιος.

H εταιρία Wedding Fairytales σχεδιάζει, δημιουργεί και προτείνει θεματικές προτάσεις ανάλογες και προσαρμοσμένες στο ύφος του γάμου και στο επιθυμητό budget.
Ακολουθούν λοιπόν κάποιες ερωτήσεις που μου έχουν γίνει κατά περιόδους από νυφούλες. Θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τον πολύχρωμο και ποικίλο κόσμο των λουλουδιών.

«Aγριολούλουδα ….είναι τα αγαπημένα μου λουλούδια!… Είναι άραγε ένα λουλούδι για να διατήρησω ένα rustic ύφος στο γάμο μου, είναι πιο οικονομικά;»

Και βέβαια μπορείτε.. εάν παντρευτείτε την άνοιξη στην Ελλάδα και όχι σε κάποιο μέρος του εξωτερικού όπου και ανθοφορούν το καλοκαίρι.

Όπως και εσείς, έτσι και εγώ βλέπω σε πολλές όμορφες συνθέσεις του εξωτερικού, σε pinterest πολλά πλούσια και ποικίλων χρωμάτων μπουκέτα, ακόμη και συνθέσεις με νεραγκούλες,ντάλιες, ανεμώνες, φρέζιες…. Οι φωτογραφίες όμως αυτές δεν έχουν τραβηχτεί καλοκαίρι, στην Ελλάδα.

Τα λουλούδια αυτά (εκτός από τις φρέζιες που παράγονται όλο τον χρόνο) δεν ανθοφορούν το καλοκαίρι. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε τον γάμο σας με αγριολούλουδα. Απλά θα είναι υπέροχα Ολλανδικά λουλούδια , λουλούδια Κένυας, που θα μοιάζουν με Ελληνικά αγριολούλουδα και θα αποτελέσουν ξεχωριστές εικόνες στο γάμο σας»

«Παντρεύομαι τον μήνα Αύγουστο και θέλω η νυφική μου ανθοδέσμη να είναι από λευκές παιώνιες. Είναι εφικτό; Θα ήθελα όλος ο γάμος μου να είναι από λευκές παιώνιες.»

Εάν καταφέρει και τις βρει ο ανθοπώλης, το πιο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι φρέσκες καθώς φρέσκες παιώνιες υπάρχουν τον Μάιο και τον Ιούνιο (με εξαίρεση, μια περιορισμένη παραγωγή της τον χειμώνα από την Αφρική, αλλά με μικρό μέγεθος και αμφίβολο άνοιγμα). Μην απογοητεύεστε όμως. Τα David Austin Roses είναι μια επιλογή που σίγουρα θα σας αρέσει και θα σας αποζημιώσει!

Η παιώνια ένα λουλούδι που ανθοφορεί για λίγους μήνες το χρόνο , έχει και την ανάλογη τιμή του…το ανάλογο budget του.