Θέλετε να δώσετε στο event σας ένα ξεχωριστό στυλ που θα σας μείνει για πάντα αξέχαστο; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πυροτεχνήματα, ιπτάμενα φανάρια, μπαλόνια και κάθε είδους ειδικά εφέ, διαθέσιμα για κάθε είδους εκδήλωση, από γάμο ή βάπτιση μέχρι πάρτυ ή και show υψηλών απαιτήσεων.

Η χρήση πυροτεχνημάτων για ζωντανές εκδηλώσεις καλλιτεχνών, μεγάλα εταιρικά events καθώς και πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων, μπορεί να εξασφαλίζει την επιτυχία της εκδήλωσής σας. Τα πυροτεχνήματα είναι ένας τρόπος για να ομορφύνουμε στιγμές που θέλουμε να θυμόμαστε. Μπορούν να προσφέρουν οικογενειακή ψυχαγωγία αρκεί να χρησιμοποιούνται από ενήλικες σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πυροτεχνήματα με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα μοναδικής ομορφιάς, που είναι κατάλληλα για κάθε εκδήλωση, για όλο το χρόνο.

Είναι Νόμιμα και Ασφαλή, αφού διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς. Παρέχονται εναέρια και επίγεια πυροτεχνήματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη σας.