Γλυκά

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της ζαχαροπλαστικής. » Για να δημιουργήσεις ξεχωριστή ζαχαροπλαστική, χρειάζεσαι φρέσκα υλικά και γνώση του αντικειμένου –προπάντων όμως πρέπει να έχεις αγάπη γι’αυτό που κάνεις.»

Αυτοί λοιπόν είναι οι συνεργάτες μας οι οποίοι παντρεύουν τις γεύσεις με το design και σας προσφέρουν τα γλυκά των ονείρων σας!

Δημιουργούν custom made γλυκά, mini bites από λαχταριστά cupcakes, ταρτάκια, σοκολατάκια και macarons σύμφωνα με τις γεύσεις σας και τη χρωματική παλέτα του event σας.

Τούρτα Γάμου

Η τούρτα του γάμου, ένα από τα έθιμα του τόπου μας αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά γλυκά του dessert table σας. Η τούρτα γάμου είναι ασφαλώς μία υπέροχη δημιουργία που θα διακοσμεί με τον πιο όμορφο τρόπο το χώρο και θα τραβά τα βλέμματα.

Όπως και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του γάμου σας, έτσι και η τούρτα σας θα πρέπει να ανταποκρίνεται και να ταιριάζει στο στυλ και στα χρώματα του γάμου σας. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές τόσο των σχεδίων, των γεύσεων, των χρωμάτων και των size μιας τούρτας.

Εάν ο γάμος σας είναι elegant τότε μια κομψή, εντυπωσιακή τούρτα θα είναι η καλύτερη επιλογή. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια τούρτα που δε θα χορταίνει κανείς να βλέπει, πόσο μάλλον να τη γεύεται!