Wedding in an island, Andros….
Πολλές φορές ο γάμος είναι μια διαδικασία πολλών μηνών που προυποθέτει καλή οργάνωση, όχι άγχος και σίγουρα καλή διάθεση, μεράκι από τη πλευρά μας και όρεξη για νέες και φρέσκες ιδέες, γλέντια που θα «ξεκουράσουν τους καλεσμένους σας», θα τους δροσίσουν κ θα δικαιώσουν κι εσάς για τις επιλογές σας!… ο γάμος που ακολούθησε είναι σίγουρα μια επειρία για όλους εμάς στο χώρο των διοργανώσεων που το διασκεδάσαμε και το χαρήκαμε αό την αρχή ως το τέλος του.!!!Κατερίνα Γιάννη σας ευχαριστούμε πολύ!Να χαίρεστε τη μικρή σας Αλεξάνδρα. Να ευχαριστήσουμε και το Ναυτικό Όμιλο της Άνδρου για την πολύτιμη συνεργασία του καθώς επίσης και τον γνωστό τραγουδιστή σε όλα τα νησιά Θανάση Γλυνό. Και στα δικά σας!!!

Wedding George Maria’s and baptism

Η Μαρία και ο Γιώργος μαζί με τη μικρή τους έκαναν το γάμο τους σε μια υπέροχη τοποθεσία , στην Κορώνη… ο χώρος γέμισε με όμορφες εικόνες, μια υπέροχη παλέτα χρωμάτων και ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η εμπιστοσύνη των παιδιών αυτής της ξεχωριστής ημέρας τους προς το πρόσωπό μου κ την ομάδα μου ήταν η κινητήριος δύναμη γι αυτό το αποτέλεσμα!Παιδιά να ζήσετε!!Ότι καλύτερο σας εύχομαι από καρδιάς!!Να χαίρεστε την κούκλα σας!!!

Wedding baptism dusty pink vase and candles
Σταυρούλα και Χρήστο χαίρομαι ειλικρινά που γνώρισα δυο τόσο όμορφους εξωτερικά και ψυχικά ανθρώπους!! Ο θεός να σας δίνει καθε ευτυχία και να γεμίζει τη ζωή σας με χαμόγελο, αγάπη και real dreams!! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δειξατε στο πρόσωπό μου!!Να χαίρεστε τη πριγκίπισσά σας!!

Vintage rouge. dusty pink and passion flowers…
Bίκυ και Γιώργο, η στιγμή της κοινής ζωής σας έφτασε, ο χρόνος που πέρασε όλους αυτούς τους μήνες επιτέλους θα μας δικαιώσει καθώς όλες οι συζητήσεις, η συχνή επικοινωνίας μας, η ζεστασιά που εκπέμπετε ως γλυκύτατοι άνθρωποι και οι δύο. O τρόπος που με προσεγγίσατε, όλα αυτά που έζησα μαζί σας, η αγωνία πολλές φορές που περάσαμε, είναι ένας παραπάνω λόγος που πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που πέρασε έτσι ο καιρός, σας γνώρισα και ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις που σχεδιάζαμε μαζι όλους αυτούς τους μήνες!!! Να ζήσετε!! Κάθε ευτυχία!!!

Παναγιώτη κ Ελισάβετ σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στη δουλειά μου, για το χρόνο που μοιράστηκα με εσάς και αγαπημένα σας πρόσωπα!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ότι καλύτερο σας εύχομαι από καρδιάς!!!

Simple but elegant
Οι επιλογές μας ήταν αποχρώσεις του κρεμ, άμμου με το χρώμα της ελιάς συνδιαζονταςτο με στοιχεία ξύλου, σπάγγου και καραβόσκοινου.

Beach wedding
…να που φέτος είδαμε και παραλία!!! Γάμος στην παραλία, δίπλα στην ακροθαλασσιά… απολαμβάνοντας το αεράκι και το κύμα, την υπέροχη ατμόσφαιρα των κεριών και του χαμηλού φωτισμού, βάζοντας τους καλεσμένους να δοκιμάσουν τα σανδάλια τους και να βουτήξουν στα νερά, να δοκιμάσουν σπιτική λεμονάδα, σαγκριά και να απολαύσουν τα κοκτέιλ τους στους καναπέδες δίπλα από τη θάλασσα, όλο αυτό ήταν το concept του γάμου του Νίκου και της Ιωάννας, ένας really different wedding ξεφεύγοντας απο τα συνηθισμένα. Νίκο και Ιωάννα χάρηκα πολύ που μαζί φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα, να ευχαριστήσω την υπέροχη αδερφή της νυφης Ατζελα καθώς ήταν πολύτιμος παραγοντας στην όλη διοργάνωση. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι παιδιά, ότι καλύτερο να έχετε στη ζωή σας!!!

Γάμος σε γήινες αποχρώσεις, vintage ύφος….
Βάσια και Ανδρέας, ένα ζευγάρι που πραγαμτικά είναι αγαπημένο, ευτυχισμένο και ζει ο ένας για τον άλλο!!! Παιδιά σας εύχομαι ειλικρινά από καρδιάς καλούς απογόνους και μια ζωή γεμάτη γλέντια σαν αυτό του γάμου σας, ευτυχία και υγεία να σας γεμίζει την καθε ημέρα!!!

Γάμος σε vintage rouge creme…
Σοφία και Αναστάσιε σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, το θαυμασμό της δουλειάς μου καθώ μου δώσατε το δικαίωμα να μεγαλουργήσω χωρίς περιορισμούς, ειλικρινά εύχομαι από καρδιάς να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή γεμάτη χαμόγελα, ευτυχία και να παραμένετε αυτοί οι ζεστοί και εσωτερικά ψυψικά όμορφοι άνθρωποι!!